• : 0000 000 00 00
İkitelli Gazetesinden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı
img
Gündem

İkitelli Gazetesinden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle bir açıklama yapan İkitelli Gazetesi CEO’su Yunus Mollaoğlu, kadınların milli ve manevi değerlerin, kültür ve geleneklerin en önemli taşıyıcısı olduğunu belirterek, gelecek nesillerin yetiştirilmesinde emek ve katkılarının hiçbir zaman inkar edilemeyeceğini söyledi.

İslam’da kadın ve erkek birbirinin tamamlayıcısı olarak görülmektedir. Hem kadın hem de erkek dinimizde eşit olarak sayılmaktadır. İslam’da kadına değer vermeyen ve kadını aşağılayıcı sözlerde bulunan her erkeğe ceza verilmektedir. Aynı zamanda kadına kötü davranan erkekler kötü kişiler olarak kabul edilir.

İkitelli Gazetesi CEO’su Yunus Mollaoğlu, “Ne mutlu bize ki milletçe, tarih boyunca her zaman kadınları baş tacı eden, onlara büyük değer veren bir medeniyetin mirasçılarıyız. Bu vesileyle bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, esenlikler diliyorum” dedi.



İlginizi Çekebilir

  • img

    Sosyal Medya İçerik ve Mobil Uygulama Vergi İstisnası

    Ekonomi
    Haberi İncele
  • img

    Türkiyede İkili Opsiyon Ticareti

    Ekonomi
    Haberi İncele
  • img

    İkitelli Çevre Sanayi Sitesinde yangın çıktı

    İOSB
    Haberi İncele
  • img

    İOSBde 2021 Şubat Ayının ilk Yönetim Kurulu Toplantısı

    İOSB
    Haberi İncele
  • img

    İOSB Yönetimi Mali Genel Kurulu, pandemi önlemleri alınarak gerçekleştirildi

    İOSB
    Haberi İncele
  • img

    E-ticaret Vergi Muafiyeti Nedir?

    Eğitim
    Haberi İncele
  • img

    Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun

    Gündem
    Haberi İncele
  • img

    Bakanlık Çevre Sanayi Sitesindeki Yangını İncelemeye Geldi

    İOSB
    Haberi İncele
  • img

    İOSBde Mesai Saatleri Değişti

    İOSB
    Haberi İncele
  • img

    Cila ve Nikelajcılar Sanayi Sitesi Camii İbadete Açıldı

    İOSB
    Haberi İncele